Beauty producten

Four Reasons heeft uitgebreide beauty-productlijnen voor uw haar. Van shampoos, conditioners, aromatische olieën tot kleurconditioners, volumesprays en hitte beschermende stylingsprays. De haar beautyproducten vullen elkaars werking aan en versterken deze. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten en alle producten zijn biologisch, dus dierproefvrij.

Lees meer

Haar producten

Schoon haar is gezond haar! Door uw haar te verzorgen met goede producten, haalt u het beste in uw haar naar boven. Voor elk haartype hebben we passende verzorgings- en styling producten, of het nu licht, donker, rood, gekleurd, normaal, futloos, droog of vet is. Laat u persoonlijk adviseren in onze kapsalon en ontdek welke haarproducten het beste passen bij uw haar. Ons motto is dan ook: “Als uw haar maar goed zit!”

Lees meer

Biologische producten

Fringe Hair Beauty en Lifestyle richt zich op haarverzorging in de breedste zin van het woord. Van styling tot en met aanpak van hoofdhuidproblemen zoals droog, springerig, futloos of vet haar, roos en haaruitval. Wij gebruiken uitsluitend biologische producten van Four Reasons. Deze zijn dermatologisch getest, dierproefvrij en bewezen effectief. Zij laten uw haar weer strálen. De biologische producten van het merk Four Reasons schreeuwen letterlijk om aandacht met grappige quotes als ‘oh hairy day!‘, ‘hairing is caring‘, “My name is Blond. James Blond’ en nog zoveel meer.

Lees meer

Lifestyle producten

Lifestyle producten komen we steeds vaker tegen. Een andere manier van leven, met de focus op duurzame producten, onze leefomgeving en het milieu, zodat we wellicht een heel klein steentje kunnen bijdragen aan het schoner achterlaten van onze aarde. Bij Fringe Hair Beauty en Lifestyle kunt u ook terecht voor duurzame lifestyle producten, zoals onze waterflesjes Aqua Licious, verkrijgbaar in wel 40 vrolijk gekleurde design-opdrukken.

Lees meer

Advies

Bij Fringe Hair Beauty en Lifestyle geven wij onze klanten graag persoonlijke aandacht, deskundig advies en professionele behandelingen. Van een snelle touch-over tot een compleet cosmetica consult voor uw bruiloft. We kijken niet alleen naar het kapsel, maar naar het totaalbeeld van u als persoon.

Lees meer

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 15.00 uur
Dinsdag: 13.00 - 20.00
Woensdag: 09.00 - 12.00 uur
Donderdag: 09.00 - 15.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur
Zondag: Gesloten, shop op koopzondag geopend.

Volg ons

Over ons

In het centrum van Echt, aan de Plats 12, vindt u Fringe Hair Beauty en Lifestyle. Wij werken met Haarproducten van KC Professional en Stylingtools van Ogé Exclusive. Laat u eens écht verwennen in onze kapsalon.