Lifestyle producten

Lifestyle producten komen we steeds vaker tegen. Een andere manier van leven, met de focus op duurzame producten, onze leefomgeving en het milieu, zodat we wellicht een heel klein steentje kunnen bijdragen aan het schoner achterlaten van onze aarde. Bij Fringe Hair Beauty en Lifestyle kunt u ook terecht voor duurzame lifestyle producten, zoals onze waterflesjes Aqua Licious, verkrijgbaar in wel 40 vrolijk gekleurde design-opdrukken.

AQUA LICIOUS

Een van onze Lifestyle producten is het Aqua -Licious waterflesje. Dit zijn duurzame waterflesjes gemaakt voor hergebruik. Ze zijn opvouwbaar dus eenmaal leeggedronken nemen ze geen ruimte in beslag in de tas. Ze zijn te koop in verschillende hippe printjes zoals o.a. Gipsy, College ofîouch Down. Met de karabijnhaak hang je het flesje gemakkelijk aan je broek, sporttas of backpack. Aqua-Licious is ideaal voor onderweg, tijdens het sporten, mee naar school, is festivalproof, of leg ze in de vriezer en neem mee naar het strand. De flesjes zijn gemaakt van BPA-vrij plastic dus vrij van schadelijke stoffen. Ze kunnen met warm water afgewassen worden of gewoon in de vaatwasser (top-rack). De producten zijn gemaakt voor hergebruik dus een prima vervanger voor de wegwerpflesjes.

WAAROM KRAANWATER?

Kraanwater drinken is gezond, het meest trendy drankje en tevens de beste en goedkoopste oplossing tegen het terugdringen van de berg plastic afval die in ons milieu belandt. Het flesje van Aqua-Licious is gemaakt voor hergebruik, dus wegwerpflesjes zijn voortaan niet meer nodig. Kraanwater moet in Nederland aan strengere eisen voldoen dan gebotteld water, dus die keuze is gauw gemaakt. Voor 15 cent koop je 100 liter kraanwater waarmee je 200 x je Aqua- Licious fles kunt vullen. Per jaar zijn er in Nederland minimaal 900 miljoen plastic flesjes in omloop!

LICIOUS LUNCH

De herbruikbare lunchzakjes ” Licious-lunch”, zijn ideaal voor je boterhammen, fruit of tussendoortjes. Heel handig en vooral milieu-vriendelijk. Ze vervangen niet alleen de honderden plastic boterhamzakjes of aluminiumfolie, maar ook de broodtrommels die alle ruimte in je tas in beslag nemen. Licious- lunch is gemaakt van BPA-vrij plastic en mag dus ook gewoon in de vaatwasser.

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 15.00 uur
Dinsdag: 13.00 - 20.00
Woensdag: 09.00 - 12.00 uur
Donderdag: 09.00 - 15.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur
Zondag: Gesloten, shop op koopzondag geopend.

Volg ons

Over ons

In het centrum van Echt, aan de Plats 12, vindt u Fringe Hair Beauty en Lifestyle. Wij werken met Haarproducten van KC Professional en Stylingtools van Ogé Exclusive. Laat u eens écht verwennen in onze kapsalon.