Biologische producten

Fringe Hair Beauty en Lifestyle richt zich op haarverzorging in de breedste zin van het woord. Van styling tot en met aanpak van hoofdhuidproblemen zoals droog, springerig, futloos of vet haar, roos en haaruitval. Wij gebruiken uitsluitend biologische producten van Four Reasons. Deze zijn dermatologisch getest, dierproefvrij en bewezen effectief. Zij laten uw haar weer strálen. De biologische producten van het merk Four Reasons schreeuwen letterlijk om aandacht met grappige quotes als ‘oh hairy day!‘, ‘hairing is caring‘, “My name is Blond. James Blond’ en nog zoveel meer.

Four Reasons valt onder de Creative Hair Company, een Nederlandse distributeur van betaalbare en kwalitatief hoogstaande salonproducten uit Scandinavië. De uitstraling van Four Reasons producten is zeer rebels, uitdagend en origineel. Alle producten van Four Reasons zijn ontworpen door de top van professionals uit de Finse haarindustrie en zijn in het bijzonder geschikt voor het Europese haartype. De naam “Four Reasons” benadrukt dat er naast het feit dat ze biologisch zijn, méér dan 4 redenen zijn om voor dit product te kiezen.

De essentiële biologische ingrediënten van alle Four Reasons producten hebben een natuurlijke oorsprong. Rozemarijn geeft volume, zonnebloemextract beschermt de haarkleur, keratine-eiwitten versterken, ginkgo biloba voorkomt veroudering en avocado-extract hydrateert en voedt.

Four Reasons shampoos en conditioners kunnen o.a. de volgende ingrediënten bevatten:
Aloë Vera: Kalmeert en voedt haar en hoofdhuid.
Bota Mix: Versterkend.
Rozemarijn extract: Rozemarijn verheldert en geeft meer volume. Het stimuleert en kalmeert de geïrriteerde huid. Voorkomt haarverlies en roos.
Olijfextract: Beschermt de haarkleur en voorkomt vervagen, omdat het vrije straling vasthoudt.
Zilverlinde: Geeft volume, met name aan fijn haar, beschermt en voedt.

Het merendeel van de biologische producten wordt vervaardigd in Finland en is hierdoor ecologisch verantwoord, aangezien het productieproces dusdanig is ontworpen dat de uitstoot van carbon oxide wordt geminimaliseerd. De productlijn is bovendien volledig biologisch. Alle producten hebben zoete, maar zeer vriendelijke geuren. Ze creëren een heerlijke geursensatie tijdens het douchen, stylen of finishen van je haar.

Four Reasons bestaat uit een verzorgings- en stylingslijn. Naast de Moisture lijn, bestaan ook de lijnen Silver, Blond, Color, Volume en Repair. De verzorgingslijn is opgebouwd uit maar liefst acht shampoos, zeven conditioners en vier mists. Alle shampoos en conditioners werken het beste in combinatie met elkaar. Een shampoo maakt je haar en hoofdhuid lekker schoon, terwijl een conditioner je haar voedt en beschermt. De shampoos en conditioners zijn geschikt voor dagelijks gebruik, hebben een antistatische werking en bieden UV bescherming. De mists functioneren als leave-in conditioner en zijn heel handig om ‘s morgens vroeg te gebruiken. Even sprayen en u bent klaar! De mists ontwarren uw haar en bieden ook UV bescherming. De Silver Mist heeft als bonus dat het gele tinten uit het haar onttrekt. Uw blonde haren blijven hierdoor nog langer stralend blond.

De Moisturelijn reguleert de vochtbalans, heeft een antistatische werking, is geschikt voor dagelijks gebruik en glans en biedt UV bescherming. De shampoo en conditioner (€ 9,90 per stuk) zitten in een zelfde soort fles van 300 ml en beschikken over een handige druk-opening.

Met de biologische producten van Four Reasons komen al uw wensen uit! Breng een bezoek aan onze kapsalon Fringe Hair Beauty en Lifestyle voor uitleg over het volledige assortiment en een persoonlijk advies.

Tags: Four Reasons, Biologisch, Fringe

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 15.00 uur
Dinsdag: 13.00 - 20.00
Woensdag: 09.00 - 12.00 uur
Donderdag: 09.00 - 15.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur
Zondag: Gesloten, shop op koopzondag geopend.

Volg ons

Over ons

In het centrum van Echt, aan de Plats 12, vindt u Fringe Hair Beauty en Lifestyle. Wij werken met Haarproducten van KC Professional en Stylingtools van Ogé Exclusive. Laat u eens écht verwennen in onze kapsalon.