Advies

Bij Fringe Hair Beauty en Lifestyle geven wij onze klanten graag persoonlijke aandacht, deskundig advies en professionele behandelingen. Van een snelle touch-over tot een compleet cosmetica consult voor uw bruiloft. We kijken niet alleen naar het kapsel, maar naar het totaalbeeld van u als persoon.

DESKUNDIG ADVIES EN PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij hebben de expertise om te zien wat er nodig en mogelijk is met iemands haren en wat qua model en kleur past bij het individu en de vorm van het gezicht. Wij willen niets liever dan dat onze klanten zich goed voelen, niet alleen over hun kapsel maar over hun hele uiterlijk. Je kunt iemand er in korte tijd helemaal anders uit laten zien. Soms komt iemand met een ‘bad hair day” bij ons binnen en wandelt na de behandeling helemaal happy weer naar buiten. Het is voor ons genieten als mensen door een ander kapsel, een persoonlijk advies of een weldadige behandeling met onze Beauty biologische producten weer helemaal opfleuren! Onze missie is om u én uw haar weer te laten stralen!

Wij laten u weer stralen!

Door uw haar te verzorgen met goede ingrediënten, haalt u het beste in uw haar naar boven. Voor elk type hebben we passende kleur-, verzorgings- en styling producten, of het nu licht, donker, rood, gekleurd, normaal, futloos, droog of vet is. Laat u persoonlijk adviseren in onze kapsalon en ontdek welke producten het beste bij u passen.

Fringe Hair Beauty en Lifestyle biedt een breed scala aan behandelingen voor dames en heren. Naast knippen en kleuren hebben wij ons toegelegd op haren- en hoofdhuidverzorging in de breedste zin van het woord. Van styling tot en met aanpak van hoofdhuidproblemen zoals roos en haaruitval. Wij gebruiken daarbij de natuurlijke producten van Four Reasons. Deze zijn dermatologisch getest, dierproefvrij en bewezen effectief.

Onze Four Reasons haar-beautyproducten bevatten actieve ingrediënten die er voor zorgen dat de shampoos een nog langere werking hebben, de conditioners nog meer voeden en de sprays ervoor zorgen dat je haren nog makkelijker doorkambaar zijn. Alle artikelen versterken elkaars werking onderling. De essentiële biologische ingrediënten van alle Four Reasons producten hebben een natuurlijke oorsprong. Rozemarijn geeft volume, zonnebloemextract beschermt de kleur, keratine-eiwitten versterken, ginkgo biloba voorkomt veroudering en avocado-extract hydrateert en voedt.

Als het om shampoo en conditioner gaat dan mag u best wel kritisch zijn. Ze moet lekker ruiken, uw haren mogen naderhand niet gaan pluizen, niet droog of vet aanvoelen en als het even kan ook nog body hebben. Daarnaast mag het uw haar ook niet al te zacht en fluffy maken, want dan hangt het al snel wat saai naar beneden. De lijnen van Four Reasons maken dat meer dan waar.

HAIRSTYLING VAN OGÉ EXCLUSIVE

In onze salon kunt u tevens terecht voor alle hairstyling apparaten van Ogé Exclusive. De 5 in 1 Curler, Hairdryer, de Hairstraightener, de Exclusieve brushes, Tourmaline Brush en de 32 mm Curler. Alle apparaten kennen een levenslange garantie, wat genoeg zegt over de kwaliteit. Ze zijn snel opgewarmd, hebben een extra lang snoer, en beschadigen uw haren niet. Klik hier voor een overzicht van alle hairstyling apparaten en prijzen van Ogé Exclusive.

LIFESTYLE

Onze lifestyle items, de Aqua-Licious flesjes en Licious lunchzakjes zijn geheel full colour. Een uitstekende informatiedrager ter promotie van uw bedrijf en ze gaan bij normaal gebruik jarenlang mee. De flesjes of lunchzakjes kunnen dan ook gemakkelijk als 'gimmick' gebruikt worden of als 'attentie' gestuurd worden naar uw doelgroep en/of relaties. Daarnaast kunnen ze ook commercieel worden ingezet door verkoop vanuit diverse shops of tijdens evenementen en beurzen.

Of zoekt u gewoon een leuk en duurzaam cadeautje voor uw vrienden? Voor eigen gebruik zijn de flesjes en lunchboxen natuurlijk ook per stuk verkrijgbaar bij Fringe Hair Beauty en Lifestyle in vele kleurrijke en vrolijke designs en opdrukken.

Wilt u ook op een duurzame manier uw bedrijf promoten en uw relaties verrassen met niet alledaagse lifestyle items zoals onze uitgebreide lijn Auqa Licious waterflesjes en Licious lunchboxen? Neem dan eens contact op met Fringe Hair Beauty en Lifestyle voor meer informatie. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden afhankelijk van uw wensen.

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 15.00 uur
Dinsdag: 13.00 - 20.00
Woensdag: 09.00 - 12.00 uur
Donderdag: 09.00 - 15.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 15.00 uur
Zondag: Gesloten, shop op koopzondag geopend.

Volg ons

Over ons

In het centrum van Echt, aan de Plats 12, vindt u Fringe Hair Beauty en Lifestyle. Wij werken met Haarproducten van KC Professional en Stylingtools van Ogé Exclusive. Laat u eens écht verwennen in onze kapsalon.